The Beatyard #8 - zondag 4 september

Zondag 4 september om 13.00 uur vindt de 8e editie plaats van The Beatyard live in Kaffee 't Hof in Middelburg. Deze middag is speciaal voor Zeeuwse beatproducers van beginner tot gevorderde en van amateur tot professional.
What de deal is:
- 4 lokale producers uitnodigen, van beginner tot een gevorderde.
Genre's zijn niet belangrijk, zolang het maar beats zijn!
- Elke beatbakker krijgt 15 minuten om zijn beats te laten horen, hoe hij /zij dat wilt doen en/of presenteren is vrije keuze.
 
No competition/No judge!
Luisteren naar elkaar en hopelijk geïnspireerd raken is wat wij voor ogen hebben.
- Tevens leggen wij een uitdaging aan alle 4 de producers voor: Elke deelnemer krijgt een week van te voren een en dezelfde sample. Het idee is dat iedereen de sample op zijn manier flipt en er een track van maakt. Volledig vrij betreft wat je maakt en hoe. Hopelijk halen wij je uit je comfortzone met onze keuze 
Ook dit is geen wedstrijd! Gewoon fun en elkaar triggeren tot iets wat je normaal gezien misschien niet doet.
Het luisteren naar die tracks zal in 1 blok na de beatsessies van de producers gepresenteerd worden door de deelnemers zelf.

To-Wa & Dj Vindictiv draaien de middag aan elkaar want we zullen uiteraard ook gewoon wat pauzes inlassen voor evt. ombouw, toiletacties en drank aanvulling:-)
We hopen met dit project dat we misschien wat van elkaar leren en ook elkaar leren kennen op persoonlijk vlak, met andere woorden connecten G 
Los van dat willen we uiteraard ook graag een vet gezellige middag opzetten.
The Beatyard wordt mede mogelijk gemaakt door Kaffee 't Hof.
DJ TO-WA, DJ VINDICTIV